Ion Luchianov are obiective mari! Vrea o medalie la Campionatul Mondial



Chiar şi la vârsta de 32 de ani, Ion Luchianov are obiective mari! Sportivul a declarat că şi-ar dori o medalie la Campionatul Mondial,unde s-a calificat la proba 3.000 de metri cu obstacole. Mai mult ca atât, Luchianov visează şi la cea de-a patra participare la Jocurile Olimpice.

Cel mai bun atlet moldovean, Ion Luchianov, întâmpină multe probleme în procesul de pregătire pentru Campionatul Mondial de atletism de la Moscova. "Am stat trei cantonamente la Kislovodsk, dintre care mi s-au achitat doar două. Nu ştiu din ce cauză, dar sper că se va hotărâ această problemă, ca să merg în continuare la pregătire", a declarat acesta.

Chiar şi la vârsta de 32 de ani, Luchianov are obiective mari pentru Mondialul de la Moscova, dar şi pentru actualul ciclu olimpic: "Cel puţin trebuie să-mi depăşesc rezultatul din Daegu - locul opt. Cel puţin locul opt. "Îmi doresc să iau o medalie la un concurs mare. Dacă am reuşit la europene, îmi doresc la Mondiale şi la Jocurile Olimpice să fac ceva".

Pe parcursul carierei, Ion Luchianov a câştigat medalia de bronz la Campionatul European din 2010 şi alte trei medalii, câte una de aur, argint şi bronz la Universiadele Mondiale. Acesta a participat la trei ediţii consecutive ale Jocurilor Olimpice, reuşind cel mai bun rezultat anul trecut, la Londra, când s-a clasat pe locul zece.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑