Lance Armstrong: Este imposibil să câştigi Turul Franţei fără să te dopezi



Lance Armstrong şochează înainte de începerea Turului Franţei. Fostul ciclist american a declarat într-un interviu acordat unei publicaţii franceze, că este imposibil să câştigi Turul Franţei fără să te dopezi.

Fostul câştigător al Turului Franţei, Lance Armstrong a făcut noi dezvăluiri despre competiţia în care s-a impus de şapte ori.

"Este imposibil să câştigi Turul Franţei fără dopaj, deoarece este o probă de anduranţă, unde oxigenul este determinant. Cultura dopajului nu va dispărea niciodată. Eu pur şi simplu am participat la acest sistem. Sunt doar un om", a spus Lance Armstrong.

Turul Franţei din acest an va începe astăzi, cu etapa din Corsica. Lance Armstrong, care continuă să se antreneze, spune că va încerca să urmărească la televizor competiţia.

Uniunea Ciclistă Internaţională i-a retras lui Lance Armstrong cele şapte titluri din Turul Franţei, după un raport al Agenţiei Antidoping Americane în care texanul era acuzat de dopaj sistematic. Armstrong a recunoscut că a luat produse dopante în timpul carierei sale cicliste, după mai mult de zece ani în care a negat acest lucru.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑