EXCLUSIV Matei, după plecarea de la Steaua: "Îmi pare rău că nu am reuşit să mă impun!"



01 февраля 2015

 

**VIDEO EXCLUSIV** Matei, după plecarea de la Steaua:

Steaua a făcut ultimele ajustări ale lotului înaintea returului din Liga I. Campioana l-a împrumutat pe Gabi Matei la FC Braşov pentru ultimele şase luni ale stagiunii. Fundaşul de 24 de ani a debutat deja pentru "stegari" în amicalul cu Lokomotiv Taşkent, încheiat la egalitate, 0-0.

"M-am acomodat. Deja îi cunoşteam pe mulţi dintre jucătorii de la Braşov. Eu mi-am dorit să vin aici pentru a juca mai mult. Nu a fost o decizie grea pentru mine să plec de la Steaua", a declarat Matei pentru Digi Sport.

Campioana a plătit 600.000 de euro în 2011 pentru fundaşul venit de la Pandurii, dar Matei nu a prins decât 12 meciuri în tricoul grupării "roş-albastre", cu care are contract până în vara lui 2016. Lipsa de pe teren a fost motivată de desele accidentări suferite în ultimii trei ani.

"Pentru mine, a fost o perioadă mai grea. Am fost mult timp accidentat şi îmi pare rău că nu am putut să mă impun şi să joc mai mult.

Steaua nu mai poate pierde campionatul. E foarte greu. Tamaş e un jucător cu experienţă, de echipă naţională. Sunt sigur că va ajuta echipa. În fotbalul profesionist nu există trădări de la o echipă la alta", a mai spus fundaşul dreapta.

Din luna februarie, Digi Sport va transmite gratuit toate cele 9 meciuri ale etapei din Liga 1, plus Cupa Ligii, fără costuri suplimentare pentru abonații de cablu RCS & RDS.

></a></strong></p><p><span style=



ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑