LIVE SCORE & Man. United - Bayern (21:45). Nemții sunt mari favoriți



**LIVE SCORE & VIDEO** Man. United - Bayern (21:45). Nemții sunt mari favoriți

Manchester United şi Bayern Munchen reeditează marţi, de la ora 21:45, în direct la Digi Sport 2, una dintre cele mai dramatice finale din istoria UEFA Champions League. În 1999, englezii reveneau de la 0-1, graţie golurilor marcate în prelungiri de Sheringham şi Solskjaer.

Bayern Munchen incearcă să rezolve încă din turul sferturilor de finală a treia calificare consecutivă în careul de ași din UEFA Champions League.

Campioana Europei joacă împotriva echipei care i-a provocat în finala din 1999 cea mai mare dezamăgire din istorie, Manchester United. Liga a rămas unica posibilitate de a-şi salva sezonul pentru United, care a pierdut două finale în ultimii ani în faţa lui Pep Guardiola, aflat atunci pe banca Barcelonei.

Bavarezii au câştigat ultimele şapte meciuri jucate în deplasare în UEFA Champions League, în timp ce "diavolii" au învins în toate cele patru jocuri de pe Old Trafford din actualul sezon european.

În optimile de finală, Bayern a eliminat-o pe Arsenal (VIDEO AICI), în timp ce United s-a calificat cu mari emoții după dubla cu grecii de la Olympiakos, izbutind o victorie cu scorul de 3-0 în returul din Anglia (VIDEO AICI).

"Bayern este o echipă foarte bună, care a câştigat UEFA Champions League sezonul trecut şi sunt convins că vor încerca să repete performanţa şi acum. Au un nou antrenor, dar jocul a rămas la fel de bun. Îi felicit pentru faptul că au cucerit un nou titlu în Germania, este formaţia de care se teme toată lumea, dar noi vom juca acest meci cu speranţa că vom obţine un rezultat bun care să ne menţină şansele de calificare şi în retur", a spus David Moyes, managerul lui Manchester United.

"Bayern a câştigat tot sezonul trecut, iar în actuala stagiune am avut 25 de puncte avans faţă de rivali în campionat şi am cucerit titlul cu şapte etape înainte de final. E imposibil deci să spunem că altă echipă e favorită contra noastră", a declarat Josep Guardiola.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑