Barcelona s-a antrenat pe Nou Camp cu 9 ore înainte de meciul cu Atletico. 80 000 de stegulețe în tribune



**VIDEO** Barcelona s-a antrenat pe Nou Camp cu 9 ore înainte de meciul cu Atletico. 80 000 de stegulețe în tribune

FC Barcelona joacă de la ora 21.45 manșa tur a sferturilor de finală din Champions League, contra rivalilor iberici de la Atletico Madrid.

Gerardo Tata Martino a condus ultimul antrenament al echipei sale chiar pe Nou Camp, cu 9 ore înainte de startul disputei cu madrilenii.

Catalanii au fost aclamați de câteva zeci de suporteri atât la plecarea de la hotel, cât și la sosirea la stadion. Carles Puyol face parte din lotul convocat de antrenorul Barcelonei, chiar dacă e accidentat și nu va juca.

După ședința de pregătire jucătorii Barcelonei au mers la hotel și s-au odihnit. Doar la astfel de meciuri campioana Spaniei îi strânge pe fotbaliști într-un cantonament de 12 ore, în ziua jocului, în rest, aceștia venind direct la stadion, cu trei ore înainte de meci.

Barcelona - Atletico începe la roa 21:45 și va fi transmis în direct pe Digi Sport 1. Fazele cele mai importante vor fi VIDEO în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Clubul catalan a pregătit 80.000 de stegulețe pentru suporterii care vor fi pe Camp Nou, pentru a crea o atmosferă specială la partida împotriva elevilor lui Diego Simeone.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑