Aubameyang , înlocuitorul lui Lewandowski la Madrid



**Aubameyang**, înlocuitorul lui Lewandowski la Madrid

Borussia Dortmund are foarte mulți jucători indisponibili pentru duelul cu Real Madrid, din sferturile UEFA Champions League (DETALII AICI), însă cea mai importantă absență rămâne polonezul Lewandowski.

În sistemul 4-2-3-1 folosit de Jurgen Klopp, Lewandowski era un titular indiscutabil, deoarece alături de Reus poate fi jucătorul capabil să câștige un meci de unul singur prin tehnica foarte bună de care a dat dovadă în multe rânduri.

Cel mai probabil, în locul lui Lewandowski va fi introdus gabonezul Aubameyang din primul minut, Klopp mizând probabil și pe viteza extraordinară a jucătorului, una care poate fi foarte utilă, mai ales în perspectiva unui meci în deplasare. De altfel, Aubameyang și-a pregătit și o frizură specială pentru partida de miercuri, demonstrându-și atașamentul pentru galben-negri.

În privința celorlalte posturi lucrurile sunt destul de clare. Durm îi va lua locul lui Schmelzer, iar veteranul Kehl va începe din primul minut având în vedere absența lui Bender.

Dacă primul unsprezece poate fi considerat competitiv, Jurgen Klopp nu are pe banca de rezerve jucători capabili să facă față unui meci cu Real.

Dortmund, echipă probabilă: Weidenfeller - Piszczek, Sokratis, Hummels, Durm - Kehl, Șahin - Grosskreutz, Mkhitaryan, Reus - Aubameyang

Real - Dortmund este ÎN DIRECT la Digi Sport 1, miercuri, ora 21:45. Fazele video sunt pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑