Marius Constantin avea drept de joc cu Steaua, deși s-a crezut că va fi suspendat



 

**VIDEO** Marius Constantin avea drept de joc cu Steaua, deși s-a crezut că va fi suspendat

VIDEO. Steaua - ASA Târgu Mureş 0-1. Oaspeţii au depăşit campioana în clasament, recuperând astfel cele 13 puncte care despărţeau cele două echipe înainte de începutul acestui retur.

Unul dintre cei mai buni oameni ai lui Liviu Ciobotariu a fost din nou Marius Constantin, un adevărat stâlp al apărării nou-promovatei, cea mai bună din această ediţie a Ligii I, la egalitate cu Steaua (18 goluri primite).

Totuşi, multe voci au contestat prezenţa pe teren a fundaşului de 30 de ani, spunând că acesta trebuia să fie suspendat după cartonaşul galben încasat în meciul cu Pandurii Târgu Jiu, dispută care a avut loc înaintea derby-ului cu gruparea "roş-albastră" şi cerând chiar o victorie la "masa verde" a bucureştenilor.

Avertismentul încasat de la arbitrul Cătălin Popa nu a fost însă al şaptelea al sezonului, care i-ar fi adus acestuia automat suspendarea, ci al şaselea. În meciul cu Rapid, din etapa a 25-a, Constantin a primit un "galben" în minutul 65, dar a mai încasat unul pe final, după un duel cu Cristi Săpunaru, fiind eliminat şi cele două cartonaşe s-au anulat. Astfel fostul giuleştean a avut drept de joc contra campioanei din ultimele două sezoane.

Marius Constantin a fost penalizat cu cartonaş galben în meciurile cu CFR Cluj (etapa a 10-a), Steaua (etapa a 12-a), Petrolul Ploieşti (etapa a 15-a), Dinamo (etapa a 20-a), Botoşani (etapa a 23-a) şi Pandurii Târgu Jiu (etapa a 28-a).

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑