Glasgow Rangers a ratat revenirea în prima ligă scoțiană. ”Baraj” cu scandal și trei cartonașe roșii



**Glasgow Rangers a ratat revenirea în prima ligă scoțiană.** ”Baraj” cu scandal și trei cartonașe roșii

Cea mai titrată echipă din fotbalul scoțian, Glasgow Rangers, a ratat promovarea în prima ligă, după ”dubla” de la baraj cu Motherwell. Joi, Rangers pierduse cu 3-1 acasă, iar ieri, duminică, 31 mai, a pierdut din nou, cu 3-0, în deplasarea de la Motherwell.

Rangers, retrogradată la finalul anului 2012 în liga a patra, din cauza problemelor financiare, a revenit, pas cu pas, până în liga secundă, unde a terminat sezonul regulat pe locul 3, având șansa unei ”duble” de baraj pentru promovarea înapoi în prima ligă scoțiană, contra lui Motherwell, locul 11 în Premier League în sezonul recent încheiat.

Marvin Johnson (52), Lionel Ainsworth (70) și John Sutton (90-penalty) au marcat cele trei goluri ale lui Motherwell, într-un meci care s-a încheiat cu o încăierare generală și trei cartonașe roșii arătate de arbitrul întâlnirii: unul pentru Rangers și două pentru gazde.

Motherwell rămâne astfel în prima ligă din Scoția, în timp ce Glasgow Rangers întârzie cu cel puțin un an revenirea pe prima scenă a fotbalului scoțian.

VEZI AICI golurile partidei Motherwell-Rangers 3-0.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑