Fotbaliştii naţionalei Coreei de Sud au fost bombardaţi cu bomboane la revenirea de la Campionatul Mondial



foto: jurnalul.ro

Fotbaliştii naţionalei Coreei de Sud au fost bombardaţi cu bomboane, după ce au revenit de la Campionatul Mondial din Brazilia. Astfel, suporterii şi-au arătat nemulţumirea faţă de evoluţia favoriţilor la turneul final.

Naţionala Coreei de Sud s-a întors de la Campionatul Mondial, iar la aeroport au avut parte de o surpriză neplăcută. Suporterii au fost foarte furioși că echipa favorită a avut evoluţie sub aşteptări la turneul final din Brazilia şi au aruncat cu bomboane în jucători.

Căpitanul naţionalei Coreei de Sud, Koo Ja Cheol a găsit şi o explicaţie, după ce selecţionata asiatică a avut o evoluţie slabă la Mondial.

"Presiunea a fost mai mare decât ne-am gândit, mai ales pentru jucătorii tineri care au evoluat pentru prima dată la un asemenea turneu cum este Cupa Mondială", a declarat căpitanul echipei Coreea de Sud, Koo Ja-Cheol.

Coreea de Sud a fost eliminată de la Mondial, după ce s-a clasat pe ultimul loc în grupa H. Echipa antrenată de Hong Myung Bo a remizat cu Rusia, scor 1-1 şi a pierdut în faţa Belgiei cu 1-2, apoi a cedat în faţa Algeriei cu 2-4.

Este pentru prima dată după 1998 când naţionala sud-coreeană nu a obţinut nicio victorie la Campionatul Mondial. După revenirea în ţară, tehnicianul Hong Myung Bo a evitat să spună dacă va rămâne la cârma primei reprezentative.

Coreea de Sud a obţinut cel mai bun rezultat la un Campionat Mondial din 2002, atunci când a ajuns până semifinale.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑