Stanislav Reniţă, criticat de preşedintele Asociaţiei FEA şi de antrenorul Octavian Orheianu



Foto: ziarelive.ro
Asociaţia FEA a rămas nemulţumită de eşecul lui Stanislav Reniţă la turneul de K-1 World Grand Prix din Japonia. Sportivul moldovean a fost eliminat chiar în primul duel al competiţiei din Tokyo. Preşedintele organizaţiei, Dorin Damir şi antrenorul Octavian Orheianu susţin că Reniţă a avut o evoluţie sub aşteptări.
"Ultima luptă a lui Stanislav Reniţă a fost din cele trei pierdute de el în cariera sa, a fost cea mai urâtă. Satnislav a fost pregătit fizic cu mult mai bine, practic decât toţi cei opt. Cred că este o problemă psihologică", a declarat  Damir.
"Probabil că sunt multe probleme ca la toţi sportivii. Se relaxează. Nu se atârnă serios faţă de un turneu sau de un campionat. În acel moment, eu cred că trebuie de lăsat tot într-o parte şi de uitat numai în direcţia aceasta. Aici cred că am dat greş", a spus Orheianu
Din cauza luptei dezamăgitoare, Stanislav Reniţă riscă să nu mai evolueze la o altă gală din Japonia care va avea loc în luna septembrie.
"Vom hotărî cu staff-ul lui Stanislav dacă acceptăm sau nu lupta din septembrie în Japonia, deoarece a doua oară la o perioadă atât de scurtă şi nu dă Doamne din nou să pierdem, cred că nu se merită", a spus Damir.
Anterior, Stanislav Reniţă a recunoscut că a avut o evoluţie sub aşteptări la turneul din Japonia, dar a menționat că a avut un adversar mult mai experimentat.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑