David Villa a avut parte de o primire călduroasă pe Yankee Stadium



01 августа 2014

 

David Villa a avut parte de o primire călduroasă pe Yankee Stadium, unde New York City îşi va disputa meciurile de pe teren propriu din Major League Soccer. Acesta a jucat fotbal cu câteva zeci de tineri, iar mai târziu a răspuns şi la întrebările acestora.

Atacantul spaniol, David Villa, care este una dintre cele mai importante achiziţii a echipei New York City, şi-a făcut prima apariţie publică pe renumitul stadion Yankee. Acesta a jucat fotbal şi a discutat cu câţiva copii de la o şcoală de vară din South Bronx United.

"Este un loc foarte bun pentru mine. Un club nou, cu obiective mari. O echipă care va juca într-o ligă foarte competitivă şi care îşi doreşte să crească. Sper să dau de un nivel bun aici şi să pot ajuta echipa New York City şi Major League Soccer să crească", a menţionat Villa.

Acum câteva zile la club a ajuns un alt star al fotbalului european, Frank Lampard, care după 13 ani petrecuţi la Chelsea Londra s-a transferat în Major Soccer League.

 "Sunt foarte fericit de venirea lui. Este un jucător foarte bun, o legendă vie a fotbalului în Europa şi în lume. Mă bucur că vom fi coechipieri, el fiind un jucător valoros care reuşit să scrie istorie în sport", a precizat atacantul.

Până a-şi începe evoluţia la echipa din New York, ambii fotbalişti vor juca pentru un alt club condus de aceeaşi patroni, Melbourne City din Australia.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑