Cinci autogoluri într-o singură seară de UCL! Trei au fost marcate într-un singur meci, în numai opt minute



01 октября 2015

Cinci autogoluri într-o singură seară de UCL! Trei **au fost marcate într-un singur meci,** în numai opt minute

Etapa a doua din cadrul fazei grupelor UEFA Champions League a fost una extrem de interesantă, cu multe goluri, răsturnări spectaculoase de scor, dar și mai multe autogoluri. De fapt, a fost pentru prima dată în care s-au marcat cinci autogoluri într-o singură seară de UCL.

Partida care a atras atenția, din acest punct de vedere, adică al autogolurilor, a fost cea de pe ”Astana Arena, dintre Astana și Galatasaray, scor 2-2. ”Festivalul” gafelor a început în minutul 78, atunci când fundașul central al turcilor, Balta, a stricat avantajul oaspeților și a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj. 

Elevii lui Hamza Hamzaoglu au revenit însă la conducere, tot grație unui autogol. De data aceasta, Eric, portarul gazdelor și-a trimis balonul în propria-i poartă.

Și totuși Galatasaray nu a câștigat pentru că un alt fundaș al turcilor, Lionel Carole, cel din banda stângă, a comis, la rându-i o greșeală la care Muslera nu a mai avut nicio reacție. A fost al treilea autogol al partidei, realizat în doar opt minute.

Un alt autogol s-a înregistrat și la Lvov, acolo unde Șahtior a avut parte de o seară de coșmar în fața celor de la Paris Saint Germain. Dincolo de faptul că ucrainenii au ratat pe bandă rulantă, pentru ca ghinionul să fie total, Srna a stabilit scorul final, după ce și-a trimis balonul în propria-i poartă în minutul 90.

Cel de-al cincilea autogol al serii din UCL a fost înregistrat în partida Monchengladbach - Manchester City 1-2. Conduși de germani, după golul marcat de Stindl, englezii au reintrat în meci grație autogolului lui Christensen. Până la urmă, elevii lui Manuel Pellegrini au câștigat după ce Aguero a transformat un penalty în minutul 90.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑