Irina Begu și Monica Niculescu visează să câștige împreună un turneu de Grand Slam



01 октября 2015

 

Irina Begu și Monica Niculescu visează să câștige împreună **un turneu de Grand Slam**

Irina Begu şi Monica Niculescu s-au calificat în semifinalele probei de dublu la turneul de la Wuhan. Româncele au profitat de retragerea adevrsarelor lor, Garbine Muguruza şi Carla Suarez Navarro, favorite numărul 7. Begu şi Niculescu au colaborat şi în trecut. În 2012, au câştigat turneul de la Hobart, au ajuns până în finală în Luxemburg şi au jucat sferturi de finală la Australian Open.

Antrenorul Irinei Begu, Adrian Cruciat, se va ocupa și de pregătirea Monicăi Niculescu: “Am început un parteneriat  cu Monica Niculescu, de săptămâna aceasta, la Wuhan, au avut rezultate destul de bune. Sperăm să facă un rezultat mare în turneele de Grand Slam, în proba de dublu.”

Irina Begu pregăteşte deja strategia pentru sezonul viitor: “Anul acesta am avut un calendar azat mai mult pe turnee mari, pentru că mi-am dorit cât mai mult să joace cu jucătoare de Top 10, pentru a le lua pulsul, pentru a vedea ce îi lipsește în joc pentru a ajunge acolo. Ar trebui să introducem mai multe turnee de categoria International, unde, practice, Irina are șanse mai mari de a câștiga trofeul.”, a spus Cruciat.

Irina Begu va juca, săptămâna viitoare, la turneul de la Beijing, unde cap de serie numărul unu va fi Simona Halep.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑