Lupescu acuză: ”Foștii acționari au distrus Diamo!”. De ce trebuie să revină Rapid în Liga 1



01 октября 2015

 

**VIDEO** Lupescu acuză: ”Foștii acționari au distrus Diamo!”. De ce trebuie să revină Rapid în Liga 1

Ionuț Lupescu, membru al Comisiei Tehnice UEFA, este bucuros că fosta sa echipă, Dinamo, a ieșit din insolvență și vrea să o vadă din nou în elita fotbalului românesc. Fostul căpitan al ”câinilor roșii” nu se ascunde după deget și acuză foștii acționari ai clubului de distrugerea acestuia.

”M-am întâlnit la o nuntă cu Mircea Rednic, i-am zis că nu am văzut decât meciul cu Steaua, unde nu au arătat foarte bine. Dar am auzit că, de la meci la meci, au crescut, și-au îmbunătățit jocul, au făcut puncte. E important să câștigi, pentru că jucătorii tineri care sunt acolo pot crește mai încrezători astfel. Sunt pe un drum bun și mă bucur.

Când Negoiță a preluat clubul a avut o mare gaură neagră. Cei care au manageriat clubul înainte, l-au distrus, ăsta e adevărul, și nu e ușor să-l repui pe picioare. Ar fi bine ca acest club să revină acolo unde îi este locul. Rapidul, Timișoara, Craiova să revină și ele. Fără toate aceste echipe de tradiții, campionatul este slab, oamenii nu vin la stadion, nivelul e scăzut, iar apoi te miri de ce nu ai de unde selecționa jucători pentru echipa națională”, a declarat Lupescu, ÎN DIRECT, prin telefon, la emisiunea Fotbal Club.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑