Vrea revenirea Stelei în Ghencea: ”Până văd tribunele că vor cădea, o să cred că o să ne întoarcem acasă!”



01 октября 2015

 

Vrea **revenirea Stelei în Ghencea:** ”Până văd tribunele că vor cădea, o să cred că o să ne întoarcem acasă!”

Problemele legate de baza de pregătire din Ghencea, precum și de Stadionul Steaua au fost comentate pe larg și de Mirel Rădoi.

În cadrul unei conferințe de presă, care a avut loc la Mogoșoaia, Rădoi i-a transmis, de la distanță, un mesaj lui George Boroi, președintele CS Steaua

”Păi, eu am luptat pentru generalii de acolo, când am luptat pentru această echipă?Eu am luptat pentru Armată? De ce n-au venit când eu câștigam 25.000 de euro pe lună? Acum, când s-a văzut că s-au investit bani și a început să apară și profit și-au amintit ei, dar nu este normal ce se întâmplă”, a tunat Rădoi.

Fostul fotbalist este sceptic și în privința proiectuilui propus de clubul sportiv.

”Cum ar putea să plătească salariile? Sau să dea salarii mici și să fie în situația, să mă scuze cei de acolo, a celor de la Voluntari. Ei au încercat să facă și grupe de copii și juniori, dar îi pun pe părinți să plătească tot iar ei vorbesc de echipa mare.

Păi, de unde bani? Asta înseamnă că dacă ei vor să ajungă să joace în Champions League, pe un astfel de model, înseamnă că este ceva ce trebuie să urmăm și noi”, a completat Mirel.

Directorul sportiv al campionilor a mai spus că nu înțelege de ce nu se ajunge până la urmă o finalitate în acest scandal, indiferent de deznodământ.

”Tot așteptăm un răspuns de o lună. Ni se promite că ne trimit acel contract, dar nimic. Noi le-am comunicat și suma pentru care suntem dispuși să închiriem baza, dar nu am primit niciun răspuns. Cred că li s-a uscat și cerneala de la atât așteptat. Ni se spune mereu că săptămâna viitoare.

Ar fi mai simplu să ni se spună: ’nu vă mai vrem!’ Simplu și fără motive, ca să nu mai stăm să ne tot amăgim suporterii. Mă mai întâlnesc cu suporterii pe stradă și le-am explicat că Armata trebuie să dea un răspuns.

Noi am ieșit cu acte, le-am arătat că deținem palmaresul, numele, tot, ei n-au arătat nimic. Păi, dacă tot voi decideți, de ce nu arătați acte? Așa, pe vorbe, și eu pot spune că am licența, când de fapt nu o am”, a spus Rădoi.

Într-un final, Mirel Rădoi a spus că Ghencea este casa Stelei și că echipa trebuie să revină acolo.

”Până nu văd buldozerele și tribunele că vor cădea, tribunele pentru care noi ne-am dat viața, până atunci o să cred că noi o să ne întoarcem acasă. Ghencea este casa Stelei, iar ei nu înțeleg!”, a conchis Rădoi.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑