"Totul s-a întâmplat foarte repede". Medicii au dezvăluit cauza morţii antrenorului Luis Aragones (VIDEO)



02 февраля 2014

 

Fostul selecţioner al Spaniei, Luis Aragones, care a murit la vârsta de 75 de ani, suferea de leucemie. Anunţul a fost făcut de medicii de la spitalul în care marele antrenor şi-a petrecut ultimele clipe din viaţă.

Potrivit medicilor spanioli, cauza morţii lui Luis Aragones a fost o formă de leucemie. Pedro Guillen a mai declarat că Aragones nu a suferit mult în ultima vreme, pentru că totul s-a întâmplat foarte repede.

"El avea leucemie, iar starea lui s-a agravat în ultimele zile. Aragones a fost internat în noaptea de vineri spre sâmbătă", a declarat medicul Pedro Guillen.

Aragones a fost unul dintre cei mai importanţi selecţioneri ai Spaniei, cu care a cucerit titlul european în 2008. Ca jucător, Aragones s-a remarcat la Atletico Madrid, unde a jucat aproape 400 de meciuri şi a înscris 170 de goluri între anii 1964-1974.

Fanii clubului din Capitala Spaniei sunt profund îndureraţi de trecerea în nefiinţă a lui Aragones:

"Sunt un mare fan al echipei Atletico Madrid, iar Aragones a fost un om extraordinar. Mi-a plăcut ce-a făcut în fotbal. Toţi fanii lui Atletico îi mulţumesc lui pentru tot ce a făcut pentru noi".

"El a fost o persoană foarte iubită. Este o mare pierdere pentru toţi cei care l-au simpatizat şi l-au iubit".

Luis Aragones anunţase că se retrage definitiv din activitatea de antrenor anul trecut, la începutul lunii decembrie. Tehnicianul şi-a motivat decizia prin faptul că a ajuns la o vârstă când nu mai poate continua munca la un nivel înalt.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑