Atalanta - Napoli 3-0. Cu moralul la pământ înainte de AC Milan și AS Roma



02 февраля 2014

 

**VIDEO** Atalanta - Napoli 3-0. Cu moralul la pământ înainte de AC Milan și AS Roma

Napoli s-a făcut de râs în deplasarea cu Atalanta ș a pierdut cu 0-3, primul eşec din ultimele nouă etape pentru echipa lui Rafa Benitez. 

La Bergamo, Benitez a început cu Higuain şi Hamsik pe bancă, iar ocaziile au lipsit în prima repriză. Napoletanii au fost generoşi cu adversarii lor în partea secundă. Denis a deschis scorul cu un şut în forţă, după erorile lui Dzemaili şi Reina.

Napoli a dat semne de revenire, însă Mertens s-a încurcat în execuţie la centrarea lui Pandev, în timp ce Consigli a respins in extremis şutul din afara careului al lui Higuain.

Inler a gafat apoi copilăreşte şi Denis a făcut dubla împotriva fostei sale echipe. Moralez a profitat şi el de indecizia lui Fernandez, iar Atalanta s-a desprins la trei goluri.

Pandev a irosit unica ocazie de a mai reduce din handicap şi Napoli are probleme înaintea unei săptămâni în care va întâlni Roma, pe Olimpico, în Cupă, iar apoi pe Milan, acasă, în campionat.

ECHIPELE:

Atalanta: Consigli - Benalouane, Stendardo, Yepes (37' Lucchini), Del Grosso - Raimondi, Baselli (58' Cigarini), Migliaccio, Bonaventura - Moralez - Denis (86' Cazzola)

Antrenor: Stefano Colantuono

Napoli: Reina - Maggio, Fernandez, Albiol, Reveillere (75' Ghoulam) - Inler, Dzemaili (69' Jorginho) - Mertens, Pandev, Callejon - Duvan (58' Higuain)

Antrenor: Rafael Benitez


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑