NBA: Oklahoma City Thunder a suferit prima înfrângere după zece victorii consecutive



02 февраля 2014
foto: www.lexpress.fr

Oklahoma City Thunder nu a reuşit să obţină cea de-a 11-a victorie consecutivă în Liga Nord-Americană. Thunder a fost învinsă de formaţia Washington Wizards la o diferenţă de 15 puncte, însă a rămas pe primul loc în conferinţa de Vest.

După zece victorii consecutive, Oklahoma City Thunder a pierdut cu scorul 81-96 duelul din deplasare cu Washington Wizards. Superstarul lui Thunder, Kevin Durant, care este şi cel mai bun marcator al actualului sezon, a reuşit să-şi treacă în cont 26 de puncte, însă nu au fost suficiente pentru a asigura victoria echipei sale. De partea cealaltă, baschetbalistul lui Wizards, John Wall a reuşit 17 puncte şi 15 pase decisive. Chiar dacă a pierdut, Oklahoma City Thunder a rămas pe primul loc în Conferinţa de Vest, în timp ce Wizards a urcat pe 5 în Conferinţa de Est.

Miami Heat a învins New York Knicks cu scorul de 106-91. Omul decisiv la echipa învingătoare a fost LeBron James, care a avut o evoluţie excelentă. Superstarul lui Heat a fost aproape de un triple-double, cu 30 de puncte, 8 recuperări şi 7 pase decisive. Knicks a suferit prima înfrângere după patru victorii consecutive. Carmelo Anthony, cu 26 de puncte marcate, a fost cel mai bun jucător de la echipa din New York.

Miami Heat ocupă locul secund în Conferinţa de Est, în timp ce Knicks a coborât pe 10, la două victorii în spatele formaţiei Charlotte Bobcats, care este pe locul opt. Într-un alt meci, Indiana Pacers a învins pe teren propriu, Brooklyn Nets cu scorul de 97-96.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑