Antrenorul scoţian David Moyes şi-a început oficial munca la Manchester United



David Moyes şi-a început oficial munca la Manchester United! Antrenorul scoţian, care a semnat cu "diavolii" un contract valabil peşase ani, a făcut cunoştinţă în prima zi cu locul de antrenament al echipei. Jucătorii campioanei Angliei vor reveni din vacanţă la mijlocul acestei săptămâni.

Noul antrenor al formaţiei Manchester United, David Moyes şi-a început munca la noul său club. Acesta a fost la Carrington, locul unde se antrenează "diavolii". Alături de Moyes au venit Steve Round, Chris Woods şi Jimmy Lumsden, care la fel fac parte din staff-ul tehnic al campioanei Angliei. În următoarele zile, antrenorul va face cunoştinţă şi cu jucătorii, care vor reveni din vacanţă joi, atunci când vor începe şi pregătirile.

David Moyes va debuta pe banca tehnică a echipei din Manchester în turneul amical pe care United îl va avea în Thailanda, începând cu 10 iulie. Noul manager va avea parte de un început de foc în primul său sezon pe banca grupării de pe Old Trafford.

În primele cinci etape ale sezonului 2013-2014, Manchester United va juca contra a trei formaţii importante din Anglia: Chelsea, Liverpool şi Manchester City. Moyes a fost numit antrenorul formaţiei Manchester United la finalul sezonului trecut, după ce Sir Alex Ferguson şi-a anunţat retragerea.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑