Messi a vrut să marcheze, dar s-a răzgândit și i-a dat pasa de gol lui Di Maria



 

campionat mondial 2014**Messi a vrut să marcheze,** dar s-a răzgândit și i-a dat pasa de gol lui Di Maria

Di Maria a marcat golul victoriei care a calificat Argentina în sferturile CM 2014, dar reușita mijlocașului de la Real Madrid l-a avut la bază pe Messi.

Reprezentativa Argentinei s-a calificat cu mari emoții în faza sferturilor de finală ale Cupei Mondiale din Brazilia, după ce a trecut de Elveția, scor 1-0, după cele două reprize de prelungiri. Cu doar două minute înainte de timpul final și de seria loviturilor de departajare, geniul lui Messi și precizia lui Di Maria le-au adus sud-americanilor mult râvnita calificare.

Dincolo de reușita fotbalistului de la Real Madrid, rămâne faza pe care a pus-o la punct Messi. După terminarea partidei, starul celor de la FC Barcelona a explicat cum a decurs faza și cum a preferat să nu tragă la poartă, deși ar fi putut să-l egaleze pe golgheterul Rodriguez.

”Primul meu gând a fost acela de atrage la poartă și de a marca, dar apoi l-am văzut pe Di Maria cum a apărut în lateral dreapta și am decis să-l deschid pe el cu o pasă. Mă bucur că el a marcat și că noi am avut șansă în obținerea calificării”, a spus Messi, care nu și-ar fi dorit ca meciul să ajungă să se decidă la penaltyuri (DETALII AICI).

Clasamentul la zi al golgheterilor Cupei Mondiale 2014

5James Rodriguez (Columbia).
4 – Thomas Muller (Germania), Neymar (Brazilia), Messi (Argentina).
3 – Van Persie, Robben (ambii Olanda), Benzema (Franța), E Valencia (Ecuador), Shaqiri (Elveția).
2 – Cahill (Australia), Mandzukic (Croația), Luis Suarez (Uruguay), Gervinho (Coasta de Fildeș), Depay (Olanda), Perisic (Croația), Martinez (Columbia), Sanchez (Chile), Dempsey (USA), Bony (Coasta de Fildeș), A Ayew, Gyan (ambii Ghana), Musa (Nigeria), Slimani (Algeria), Ruiz (Costa Rica), Djabou (Algeria).

Sferturile de finală de la CM 2014:

vineri, 4 iulie, ora 19:00: Franţa - Germania

vineri, 4 iulie, ora 23:00: Brazilia - Columbia

sâmbătă, 5 iulie, ora 19:00: Argentina - Belgia

sâmbătă, 5 iulie, ora 23:00: Olanda - Costa Rica 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑