Marseille - AS Monaco 1-2. Falcao a marcat în derby-ul etapei din Franța



02 сентября 2013

 

></p><p><strong>Monaco a câştigat derbyul etapei din Ligue 1. Trupa lui Claudio Ranieri s-a impus cu 2-1 pe

Monaco a arătat în derbyul cu Marseille din Ligue 1 precum o candidată la titlu. O.M. a avut însă primele mari ocazii.  Mai întâi, Gignac a trimis puţin pe lângă poartă, apoi Andre Ayew nu a găsit nici el spaţiul porţii. Ratările nu s-au răzbunat şi Lucas Mendes a deschis scorul cu un minut înainte de pauză.

Monaco a început în forţă repriza secundă şi în minutul 47 Falcao a egalat. A fost a treia reuşită pentru starul columbian în acest sezon. Marseille putea trece din nou în avantaj, dar la şutul lui Andre Ayew s-a opus bara.

Oaspeţii au ratat şi ei: Mandanda a fost salvat tot de bară la mingea trimisă de Kurzawa. Introdus în minutul 73 în locul lui Falcao, golgeterul din Ligue 1, Riviere, a decis meciul. După o ratare uriaşă, singur cu Mandanda, atacantul lui Monaco a ajuns la 5 goluri în acest sezon în minutul 79.

Marseille n-a mai avut forţa de a reveni şi Monaco s-a impus cu 2-1, o victorie care o duce pe primul loc în Franţa.

ECHIPELE

Marseille (4-2-3-1): Mandanda - Fanni, N'Koulou, Diawara (5 Mendes), Mendy - Romao, Imbula (85 Khelifa) - Payet, Valbuena (88 J. Ayew), Ayew - Gignac. Antrenor: Elie Baup

AS Monaco (4-2-3-1): Subasic - Fabinho, Ricardo Carvalho, Abidal, Kurzawa - Obbadi, Toulalan (9 Pi) - Ocampos, Joao Moutinho (90 Raggi), Carrasco - Falcao (73 Riviere). Antrenor: Claudio Ranieri

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑