Meciul dintre Rapid şi Milsami, încheiat cu SCANDAL



02 сентября 2013

 

Un nou scandal de arbitraj în Divizia Naţională! Antrenorul echipei Milsami, Ştefan Stoica, l-a acuzat pe centralul Andrei Ceban că nu a acordat un penalty clar în meciul cu Rapid şi l-a eliminat pe nedrept pe fundaşul Ovy Monday. Până la urmă, partida dintre Rapid şi Milsami s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Milsami a deschis scorul în meciul cu Rapid în minutul 70, prin autogolul lui Ion Arabadji. După acest gol, atacantul Guilherme de Paula a arătat gesturi obsecene.

Imediat după golul marcat, echipa din Orhei a rămas în inferioritate numerică, după eliminarea lui Ovye Mondey.

"Au găsit un cartonaş roşu, au uitat să fluiere la un penalty pentru noi.  E ruşine pentru unii, mai ales că sunt tineri. Ştiam că în Moldova bărbaţii poartă pantaloni. Cred că s-a arbitrat aşa în repriza a doua deoarece cineva de alături din clasament a pierdut cu 1-3", a declarat antrenorul Milsami, Ştefan Stoica.

Rapid a profitat de superioritatea numerică şi a egalat în minutul 86, prin Alexandru Leu. La doar câteva minute după ce a intrat în teren acesta a reuşit să marcheze, dar să şi primească două cartonaşe şi să fie eliminat.

Echipa din Ghidighici nu a avut antrenor pe banca tehnică în meciul cu Milsami. Formaţia a fost condusă de managerul Tudor Starciuc, în vârstă de 23 de ani. Acesta a fost în trecut şi jucătorul naţionalei de tineret.

"Desigur am avut emoţii şi vreau să le mulţumesc jucătorilor, care au obţinut un egal chiar dacă nu sunt antrenor principal. Sincer, încă nu mă simt bine în calitate de antrenor", a mărturisit Tudor Starciuc.

Rapid Ghidighici a acumulat opt puncte şi este pe locul 8 în Divizia Naţională. Milsaimi, cu 11 puncte, a rămas pe locul trei cel puţin până la meciul de luni, dintre Sheriff şi Dacia.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑