Replici tăioase după plecarea lui Anatolie Doroş de la Veris. "Oprea este o tâmpenie de om"



02 сентября 2013

 

Scandal la Veris, după plecarea lui Anatolie Doroş! Antrenorul formaţiei, Dănuţ Oprea, a declarat că atacantul a plecat de la echipă pentru că a marcat foarte puţin în ultimele meciuri. În replică, Doroş a declarat că Oprea este o tâmpenie de om şi nu îl vroia la echipă de la început.

Anatolie Doroş a ajuns din nou la Rapid, după ce în primele cinci etape, a evoluat pentru nou-promovata Veris.

"Iau vârf de naţională, care să-mi dea în opt etape două goluri? Cu tot cu meciurile de pregătire, nouă în total, mi-a dat două goluri. Asta-i prea puţin. Decât să ţinem jucători nemulţumiţi, am preferat să-i dăm drumul să-şi caute echipă. Atâta timp cât (...) nu reuşeşti să te încadrezi în echipă, jucător de 31 de ani şi cu atâta experienţă, nu avem timp de aşteptat", a declarat antrenorul Veris, Dănuţ Oprea.

Replica lui Doroş nu a întârziat să apară. Acesta l-a desfiinţat pe antrenorul lui Veris, declarând că Oprea este un tehnician foarte slab. "Domnul antrenor Dănuţ Oprea mi-a spus de la bun început că va face tot posibilul ca să nu fiu în echipă. Cred că este o tâmpenie de om, aşa ceva nu pot să spui la jucători. Nu îl consider nici personalitate, nici antrenor. Mi-a spus că voi pleca la Rapid, acolo unde este o echipă de ţărani şi se joacă fotbal de sat. Cine a fost la Veris a văzut că tactica lui Oprea este de a arunca migea înainte şi hai luptaţi băieţi. Aici nu mai este fotbalul din Divizia A sau B, pe care l-a jucat el atunci", a punctat fotbalistul.

Anatolie Doroş a mai jucat la Rapid în sezonul trecut, însă a semnat cu Veris la începutul verii. Anterior, atacantul a mai evoluat în campionatele din Poonia, Rusia, Ucraina, Azerbaidjan şi Kazahstan.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑