În cele mai mari campionate ale lumii fotbalul se mănâncă pe pâine...



02 сентября 2014

 

Acesta şi este motivul probabil care face mult mai "GUSTOASE" fazele de cascadorii râsului. Una dintre acestea s-a produs aseara, în campionatul Franţei, în meciul dintre Paris Saint Germain şi Saint Ettiene.

Portarul Ruffier le-a făcut un cadou vedetelor de Paris Saint-Germain. Nu a fost în stare să respingă un balon simplu pe care l-a scăpat în poartă. Chiar şi fără această gafă, campionii Franţei au făcut instrucţie cu Saint Ettiene. Ibrahimovic a marcat un hattrick, iar Cavani a mai înscris o dată.

După 4 etape disputate, PSG ocupă locul doi în clasament. Un autogol antologic a fost marcat şi în Premier League. Sissoko de la Aston Villa a deviat balonul în propria poartă în meciul cu Hull City. Golul stupid n-a tras greu pe tabelă. gazdele s-au impus la final cu 2 la 1. Tot aseară Liverpool a dat de gazon cu Tottenham. Sterling, Gerrard şi Moreno au făcut 3 la 0 pentru cormorani.

Liverpool împarte locurile 5 şi 6 cu Tottenham, la trei puncte în spatele liderului Chelsea. Favorită clară în această etapă a fost şi Arsenal, care a jucat aseară cu nou promovata Leicester City. Tunarii au încheiat însă la egalitate scor 1 la 1 şi au căzut pe a 7-a poziţie în clasament.

Источник – Canal 3


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑