Danny Welbeck va juca la Arsenal Londra în următoarele cinci sezoane



02 сентября 2014

 

După ce l-a pierdut pe Olivier Giroud pentru aproape cinci luni, Arsene Wenger a rezolvat problema din atacul "tunarilor". Danny Welbeck va juca la Arsenal Londra în următoarele cinci sezoane. Oficialii au plătit 20 de milioane de euro pentru transferul definitiv al acestuia de la Manchester United.

Deşi în presa britanică s-a tot vehiculat că Danny Welbeck va pleca de la United la Arsenal sub formă de împrumut, se pare că cele două cluburi au ajuns la un acord. Atacantul a fost transferat definitiv pe Emirates pentru 20 de milioane de euro, chiar dacă "tunarii" au oferit iniţial doar 16 milioane de euro.

Astfel, după accidentarea lui Olivier Giroud, care va fi indisponibil cel puțin până în ianuarie, Arsene Wenger va putea suplini lipsa francezului din atac cu Welbeck. În vârstă de 23 de ani, acesta a jucat în 142 de meciuri pentru "diavoli" şi a marcat 29 de goluri, iar pentru naţionala Angliei a evoluat în 25 de partide şi are în cont opt reuşite.

Welbeck va putea debuta pentru "tunari" pe 13 septembrie, în etapa a patra din Premier League. Londonezii vor juca pe teren propriu cu Manchester City.  

După ce l-au împrumutat pe Radamel Falcao de la AS Monaco şi l-au cedat pe Welbeck la Arsenal, şefii de pe Old Trafford l-au achiziţionat pe ultima sută de metri şi pe Daley Blind. Olandezul a fost transferat de la Ajax pentru 18 milioane de euro şi va juca patru sezoane pentru echipa lui Louis van Gaal.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑