Novak Djokovic s-a calificat pentru a 22-a oară în sferturile de la US Open



02 сентября 2014

 

Numărul unu mondial, Novak Djokovic s-a calificat pentru a 22-a oară în sferturile unui turneu de Mare Şlem. Sârbul la eliminat în optimi la US Open pe germanul Philipp Kohlschreiber şi este foarte aproape de câştiga un nou titlu la turneul american. În sferturi au acces şi Andy Murray, Stanislas Wawrinka şi Kei Nishikori. La feminin în următoare rundă vor juca Serena Williams, Victoria Azarenka şi Ekaterina Makarova.

Novak Djokovic nu a avut probleme în meciul din optimi de la Flushing Meadows cu Philipp Kohlschreiber şi s-a impus în trei seturi  cu 6-1, 7-5, 6-4.

Astfel, sârbul nu a pierdut niciun set în cele patru meciuri disputate la competiţia americană şi nu a cedat decât 28 de game-uri.

În sferturi, Djokovic, îl va întâlni pe Andy Murray. Britanicul a obţinut calificarea în această rundă, după ce l-a învins cu 7-5, 7-5, 6-4 pe francezul Jo-Wilfried Tsonga.

Tot în sferturile de finală a acces şi favoritul numărul trei al competiţiei, Stanislas Wawrinka. Acesta s-a impus cu 7-5, 4-6, 7-6, 6-2 în faţa spaniolului Tommy Robredo. Pentru a se menţine în cursa pentru trofeu la US Open, elveţianul va trebuie să-l elimine şi pe japonezul Kei Nishikori, care a trecut surprinzător cu 4-6, 7-6, 6-7, 7-5, 6-4 de Milos Raonic.

În întrecerea feminină, numărul unu mondial Serena Williams s-a calificat în sferturi, după ce a învins-o cu 6-3, 6-3 pe estonianca Kaia Kanepi. În următoarea manşă, americanca, care vizează al 18-lea titlu major din cariera sa şi al treilea de la US Open, va juca împotriva italiencei Flavia Pennetta.

Şi Victoria Azarenka a acces în sferturi, după o partidă de trei seturi, scor 4-6, 6-4, 6-4, cu sârboaica Aleksandra Krunic. În faza următoare, Azarenka o va întâlni pe rusoaica Ekaterina Makarova , care a trecut cu 7-6, 6-4 de canadianca Eugenie Bouchard.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑