Fundașul echipei Sheriff Marcel Metoua a fost operat cu succes într-o clinică privată din Chişinău



02 сентября 2014

 

Fundaşul lui Sheriff, Marcel Metoua, a fost operat cu succes, într-o clinică privată din Chişinău, după accidentarea teribilă suferită în Liga Europei. Ivorianul a făcut primele declaraţii după incidentul care era cât pe ce să-i pună capăt carierei de fotbalist. Metoua va putea relua antrenamentele abia peste trei luni.

Fundașul din Coasta de Fildeș, Marcel Metoua s-a accidentat grav în timpul meciului retur cu Rijeka, scor 0-3, din play-off-ul Ligii Europei. Fotbalistul a fost transportat de urgenţă la Chişinău unde a ajuns pe masa de operaţie. Metoua își amintește cu groază de accidentarea suferită.

Metoua nu va mai juca în acest an şi va putea relua antrenamentele abia peste trei luni.

"Am simţit imediat dureri foarte mari la picior. Primele zile a fost mai greu, dar acum mă simt mult mai bine. Iniţial mi s-a părut o accidentare uşoară. Nu credeam că am suferit o accidentare atât de gravă", a menţionat acesta.

"Sper să nu am de suferit după această accidentare. Vreau să joc în continuare atât de bine aşa cum am făcut-o până acum. Sper să devin mai puternic decât am fost până la accidentare", a precizat Metoua.

Marcel Metoua s-a transferat la Sheriff în 2011 de la formaţia sârbă Banat şi a devenit unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei. Pentru tiraspoleni, acesta a jucat în 125 de meciuri şi a marcat zece goluri. Fundaşul, în vârstă de 25 de ani, se mai poate lăuda şi cu trei titluri de campion a Moldovei.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑