Betis Sevilla - Athletic Bilbao 1-3. Bascii au urcat în prima jumătate a clasamentului



 

**VIDEO** Betis Sevilla - Athletic Bilbao 1-3. Bascii au urcat în prima jumătate a clasamentului

Athletic Bilbao a trecut pentru prima dată în jumătatea superioară a clasamentului, după victoria de pe terenul lui Betis. Inaki Williams a deschis scorul după doar opt minute.

Gazdele n-au putut reacţiona în prima repriză şi, chiar îniante de pauză, Williams a dublat avantajul bascilor, cu o finalizare frumoasă (46). Oaspeţii au continuat să controleze meciul şi în repriza secundă.

Raul Garcia a avut două ocazii uriaşe: mai înâi la o lovitură de cap, la care Adan s-a opus spectaculos (55), apoi la un şut din afara careului, la care mingea s-a dus în transversală (56). Betis avea să revină în joc, din lovitură de la 11 metri (67): Williams a atins balonul cu mâna în suprafaţa de pedeapsă, iar Ruben Castro a transformat.

Totuşi, Athletic nu a părut nicio clipă că ar putea pierde cele trei puncte şi a mai înscris un gol spectaculos cu trei minute înainte de final, prin Raul Garcia (87). După al cincilea meci consecutiv fără înfrângere, echipa lui Ernesto Valverde este acum la 7 puncte podium.

ECHIPELE

Betis: Adan - Piccini, Bruno Gonzalez, Pezzella, Molinero (Francisco Varela, 56) - Joaquin, N'Diaye, Ceballos (Jorge Molina, 82), Portillo (Digard, 46) - Van Wolfswinkel, Ruben Castro
Antrenor: Pepe Mel

Bilbao: Iraizoz - De Marcos (Boveda, 51), Exteita, Laporte, Balenziaga - San Jose, Benat (Elustondo, 88) - Inaki Williams (Lekue, 78), Raul Garcia, Sabin - Aduriz
Antrenor: Ernesto Valverde

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑