Chipciu: ”A fost o înfrângere umilitoare! Mi-a fost rușine de ce s-a întâmplat pe teren”



 

**VIDEO** Chipciu: ”A fost o înfrângere umilitoare! Mi-a fost rușine de ce s-a întâmplat pe teren”

VIDEO CFR Cluj - Steaua 2-0. Alexandru Chipciu, atacantul de conjunctură al roș-albaștrilor, nu a căutat scuze după eșecul din Gruia, ba chiar a spus că el și colegii săi au evoluat lamentabil.

”Șeptarul” roș-albaștrilor duce dorul perioadei în care Steaua domina fotbalul românesc și spune că nu se pune problema unor conflicte existente în vestiar.

”Din nefericire, încă o înfrângere pentru noi, mai ales după 10 ani de invincibilitate în fața CFR-ului. Ăsta este fotbalul, mai și pierzi. Dar, maniera în care am făcut-o m-a făcut pe mine să mă simt... Pentru mine a fost o înfrângere umilitoare. Nu știu.. Nu am arătat noi puterea pe care o arăta Steaua înainte.

Nu vreau să stau acum să găsesc scuze, cauze. Aș putea să spun că am fost obosiți după meciul de la Baia Mare sau eu știu ce altceva... Atât am putut, atât am jucat, mie personal mi-a fost rușine de ce s-a întâmplat pe teren, și cred că și colegilor mei”, a spus Chipciu.

Întrebat dacă este adevărat ce a spus Tade că Steaua nu mai este o familie și că fiecare trage pe teren pentru el, mijlocașul campioanei a replicat:

”Am trăit alte vremuri la Steaua, eram foarte mulți români, foarte mulți la națională, eram foarte puternici, acum au venit jucători noi, este normal să nu fim noi integrați, dar ne respectăm. Nu am avut conflicte. Poate fi și asta o cauză. Nu dau vina pe jucătorii veniți în vară. Suntem o echipă.”

Într-un final, Alexandru Chipciu a explicat și stările sale de nervozitate din ultima vreme.

”Are dreptate domnul Ilie Dumitrescu, am fost nervos și sunt mereu nervos, pentru că am fost obișnuit altfel la Steaua. Sufăr și mi-e greu cu ce se întâmplă. Când ești nervos ești și neputincios, normal”, a conchis Chipciu la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑