Alexandru Tudose: ”Craiova, singura echipă care poate amenința Steaua”



**VIDEO** Alexandru Tudose: ”Craiova, singura echipă care poate amenința Steaua”

Steaua are două titluri de campioană la rând și este în grafic pentru a și-l adjudeca și pe al treilea. Totuși, unul dintre foștii jucători din Ghencea mizează în viitorul apropiat foarte mult pe CS Universitatea Craiova.

Alexandru Tudose (27 de ani) a trecut și prin curtea Stelei, în perioada 2008-2010, dar n-a reușit să se impună. Acum joacă în Ucraina, la Hoverla Uzhhorod, dar este la curent cu tot ce se mai întâmplă prin Liga 1.

”Situația financiară a echipelor este grea, cum nu a fost niciodată pentru că mulți conducători sunt la pușcărie. Chiar dacă ei au păcatele lor, nu trebuie uitat faptul că au investit foarte mulți bani în fotbal.

Din păcate, cunosc mulți jucători care nu sunt plătiți de șapte - opt luni și este clar că viitorul nu sună bine”, a spus Tudose într-un interviu exclusiv acordat pentru Digi Sport.

Fostul jucător din Ghencea a făcut și o predicție legată de echipa din campionatul nostru capabilă să oprească supremația Stelei.

”Deocamdată, Steaua este la foarte multe puncte distanță de celelalte echipe și nu cred că poate cineva să le mai pună probleme.

Cred însă că singura echipă care-i poate pune probleme și care ar putea amenința Steaua este Craiova. Gruparea olteană are jucători de valoare, cu experiență, precum și cu doi antrenori foarte buni”, a mai spus Tudose pentru Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑