Alan Pardew a revenit la Crystal Palace. Tehnicianul a fost numit în funcţia de antrenor al echipei



Foto: digisport.ro

Tehnicianul Alan Pardew a revenit la Crystal Palace, echipă la care a evoluat timp de patru sezoane în cariera de fotbalist. Tehnicianul a fost numit în funcţia de antrenor al formaţiei din Londra.

Pardew s-a despărțit de Newcastle United, echipă pe care o antrena din anul 2010, iar conducerea clubului londonez a plătit o clauză de reziliere de 3,5 milioane de lire sterline.

De-a lungul carierei, Pardew a mai antrenat echipele Reading, West Ham, Charlton și Southampton, iar cu Newcastle United semnase un contract până în anul 2020.

În acest sezon, Pardew a fost aproape să fie demis de la Newcastle, după doar patru puncte adunate în primele șapte etape. În prezent, Newcastle United este pe locul 10 în clasament.

Crystal Palace se află pe poziția a 18-a în Premier League, o poziție retrogradabilă, cu 17 puncte după 20 de etape. Astfel, Pardew are ca obiectiv să menţină echipa în prima ligă engleză.

La Newcastle United postul de antrenor a rămas vacant, iar presa engleză a dezvăluit că germanul Thomas Tuchel este principalul favorit să preia echipa.

Tehnicianul este liber de contract după ce s-a despărţit de Mainz.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑