EXCLUSIV Torje s-a convins că "în fotbalul românesc nu-ţi poţi face un viitor"



 

**VIDEO EXCLUSIV** Torje s-a convins că

Gabi Torje a petrecut Revelionul la Timişoara, iar sâmbătă a plecat în Turcia pentru reunirea echipei Osmanlispor, unde va juca până la finele actualului campionat. De la achiziţionarea sa, pe 30 august 2011, de către Udinese, unul dintre jucătorii importanţi ai fotbalului românesc nu a prea avut parte de stabilitate. Nu regretă însă nicio clipă că a părăsit Liga 1, pentru că "în fotbalul românesc nu ai cum să-ţi faci un viitor".

După ce a prins 21 de jocuri în Serie A, românul adus să fie înlocuitorul lui Di Natale a fost împrumutat an de an. Şi spre deosebire de cei mai mulţi dintre fotbaliştii noştri care evoluează în străinătate, Torje a fost titular cam peste tot. Cu o singură excepţie, Espanyol, unde a prins doar 12 meciuri 6 ca titular. La Granada, la Konya şi acum, la Osmanlispor, internaţionalul român s-a impus şi a fost folosit de antrenori, iar visul său este ca după turneul final al Campionatului European să primească o şansă la echipa care a dat 5 milioane de euro pe el, Udinese. Atunci va avea 26 de ani şi 9 luni, vârstă numai bună pentru performanţă.

Despre fotbalul din România, Torje crede că "nu a scăzut ca nivel, ci s-a egalizat pentru că majoritatea jucătorilor de valoare au plecat în străinătate. Eu chiar le doresc să ajungă să joace afară, să-şi facă un viitor. În România este un joc plăcut ochiului, însă nu poţi să-ţi faci un viitor".

În prima jumătate a campionatului din Turcia, Torje a evoluat în 14 meciuri din 17 posibile, a dat două goluri, ambele foarte frumoase, şi a oferit patru assist-uri. La aceeaşi echipă cu el mai sunt legitimaţi Rusescu, Takayuki si Szukala.

Vezi AICI golul superb marcat de Torje cu Galatasaray, când Osmanlispor a câştigat în deplasare cu 2-1

Vezi AICI golul din lovitură liberă marcat de Torje cu Trabzon, scor 3-1

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑