Revenire de zile mari în boxul mondial! Britanicul Amir Khan va lupta din nou



03 февраля 2016

Fostul campion mondial la categoria super-uşoară şi-a anunţat şi următorii adversari.

Britanicul Amir Khan va lupta la începutul lunii mai cu unul dintre cei mai tari boxeri ai momentului, mexicanul Saul Alvarez. Confruntarea va avea loc în Las Vegas.

Adversarul lui Khan, în vârstă de 25 ani, a disputat în carieră 48 de lupte, obţinând 46 de victorii, dintre care 32 prin knock-out.

În luna noiembrie a anului trecut, el a devenit campion mondial la categoria mijlocie, versiunea WBC, după victoria la puncte înregistrată în fața mexicanului Miguel Cotto.

Amir Khan nu se va opri după lupta cu Alvarez. Britanicul de origine pakistaneză şi-a programat o altă confruntare. Pe patru iunie, Khan îl va întâlni pe compatriotul său, Keell Brook, duel care se va disputa pe stadionul Wembley, fiind pusă în joc centura IBF la categoria semimijlocie.

Amir Khan, în vârstă de 29 ani, a luptat ultima dată anul trecut, în luna mai. Atunci, britanicul l-a învins pe americanul Chris Algieri.

Amir Khan luptă la categoria semimijlocie din anul 2013. De-a lungul carieră, boxerul a disputat 34 de lupte, obţinând 31 de victorii.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑