Corona Braşov conduce cu 2-1 în play-off-ul Ligii MOL, după victoria cu Dab.Docler



 

**VIDEO** Corona Braşov conduce cu 2-1 în play-off-ul Ligii MOL, după victoria cu Dab.Docler

ASC Corona Braşov a învins formaţia maghiară Dab.Docler cu scorul de 5-4 (0-2, 1-1, 3-1, 1-0), după prelungiri, duminică seara, pe teren propriu, şi conduce cu scorul de 2-1 în play-off-ul Ligii MOL la hochei pe gheaţă.

Formaţia din Dunaujvaros, campioana en titre, care a încheiat sezonul regulat al competiţiei pe primul loc, a condus cu 3-0 sub Tâmpa, după golurile semnate de Zsolt Azari (04:12), Imre Peterdi (09:39) şi Tamas Groschl (27:09), dar Corona a reuşit o revenire de senzaţie, cu patru goluri consecutive.

Roberto Gliga (29:55), Levente Zsok (42:11) şi Martin Saluga (51:46, 58:06) au făcut ca braşovenii să treacă în avantaj când mai erau mai puţin de două minute din timpul regulamentar. Dab.Docler nu a cedat şi a reuşit să trimită meciul în prelungiri, după golul înscris de Henrich Jabornik (59:16).

Golul victoriei echipei antrenate de Kari Rauhanen a fost marcat de Ivan Dornic (70:33). Corona va juca luni, de la ora 19,00, pe Patinoarul Olimpic din Braşov, pentru calificarea în finala competiţiei. Play-off-ul se joacă după sistemul cel mai bun din cinci meciuri.

În cealaltă semifinală, slovacii de la HC Nove Zamky conduce pe Miskolci Jegesmedvék cu scorul de 2-1 la general, după ce s-a impus cu 3-2, după prelungiri, duminică seara, în Ungaria. Meciul patru va avea loc luni, tot la Miskolc (Agerpres).


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑