5 intervenții ale lui Weidenfeller care au scăpat-o pe Dortmund de o umilință



 

**VIDEO** 5 intervenții ale lui Weidenfeller care au scăpat-o pe Dortmund de o umilință

Borussia Dortmund a resimțit din plin problemele de lot la Madrid și mai ales absența polonezului Lewandowski, iar nemții nu au reușit să înscrie la Madrid, în fața Realului. Echipa lui Ancelotti s-a impus, în cele din urmă, cu scorul de 3-0 (VIDEO AICI).

Nici în apărare lucrurile nu au stat mai bine. Deși a primit trei goluri, Roman Weidenfeller a avut o evoluție excelentă în poarta Borussiei. Inernaționalul german a avut câteva intervenții formidabile prin care și-a salvat echipa de la o înfrângere umilitoare.

În minutul 12, la scorul de 1-0 pentru Real, Ronaldo a fost aproape să majoreze avantajul ibericilor, dar Weidenfeller a reușit să respingă peste poartă.

OCAZIA LUI RONALDO

În minutul 30, madrilenii au beneficat de o altă lovitură liberă. De data aceasta a executat galezul Bale, însă portarul lui Dortmund a intervenit încă o dată foarte bine.

OCAZIA LUI BALE

Weidenfeller s-a descurcat excelent și în repriza secundă. În minutul 48, Bale a scăpat pe contraatac și a încercat o execuție de finețe, dar goalkeeper-ul lui Dortmund a fost iar la post.

A DOUA OCAZIE RATATĂ DE BALE

În minutul 61, când scorul era deja 3-0, portarul în vârstă de 33 de ani a avut o intervenție fantastică la șutul puternic al francezului Benzema, salvându-și din nou echipa de la gol.

OCAZIA LUI BENZEMA

Benzema și-a mai încercat norocul o dată, cu o execuție pe jos din afara careului, dar internaționalul german a fost la post.

A DOUA OCAZIE A LUI BENZEMA

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑