FC Liverpool este noul lider din Campionatului Angliei



 

31.03.2014 17:49

Liverpool este noul lider din Campionatului Angliei. Asta după ce a câştigat aseară cu 4 la 0 derby-ul cu Tottenham. Liverpool are cu două puncte mai mult decât Chelsea Londra, care poimâine, are meci crucial cu Paris Saint-Germain în Liga Campionilor în direct pe 2 Plus.

Tottenham a pierdut în decembrie cu 0 la 5 în faţa echipei Liverpool, iar aseară a avut parte de o nouă umilinţă.
Coşmarul pentru oaspeți a început încă din debutul meciului, când Kaboul a marcat in propria poartă. Luis Suarez a dublat avantajul cormoranilor în minutul 25. Atacantul din Uruguay are la activ 29 de reuşite şi este lider în topul golgheterilor în Anglia.

Liverpool a câştigat în final cu 4 la 0 datorită golurilor înscrise de Coutinho şi Henderson în repriza a doua. Cormoranii au urcat pe primul loc în clasament şi au cu 2 puncte mai mult decât a doua clasată, Chelsea. Londonezii vor juca miercuri cu Paris Saint-Germain în sferturile Ligii Campionilor. Partida va fi transmisă în direct pe 2 plus de la ora 21 şi 45 de minute. În aceeaşi seară, la Canal 3 va putea fi urmărit duelul dintre Real Madrid şi Borussia Dortmund.

Источник – PrimeTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑