Roger Federer s-a calificat în sferturile de la US Open



03 сентября 2014

 

Roger Federer a mai făcut un pas spre cel de-al şaselea titlu US Open. Elveţianul, în vârstă de 33 ani, l-a învins pe spaniolul Roberto Bautista şi s-a calificat în sferturile competiţiei. În acelaşi timp, francezul Gilles Simon, care l-a eliminat pe Radu Albot, a părăsit competiţia americană după ce a pierdut în faţa lui Marin Cilic.

Al doilea favorit al turneului US Open, Roger Federer, l-a învins pe spaniolul Roberto Bautista în doar două ore cu scorul 6-4 6-3 6-2 şi s-a calificat în sferturile competiţiei pentru a zecea oară în ultimii 11 ani.

Federer, care a câştigat competiția de la New York de cinci ori, va juca în sferturi cu francezul Gael Monfils, care l-a eliminat pe bulgarul Grigor Dimitrov.

Fostul adversar al lui Radu Albot, francezul Gilles Simon a părăsit US Open în faza optimilor, după ce a pierdut în faţa lui Marin Cilic. Croatul l-a învins pe Simon în cinci seturi 5-7 7-6 6-4 3-6 6-3 şi s-a calificat în sferturi pentru a treia oară în carieră. Următorul său adversar va fi cehul Tomas Berdych.

În competiţia feminină, Caroline Wozniacki a acces în semifinale după o victorie uşoară în faţa italiencei Sara Errani, scor 6-0 6-1. Daneza a obţinut acest rezultat în doar 65 de minute. Următoarea adversară a favoritei numărul zece va fi Peng Shuai, din China, care a eliminat-o pe Belinda Bencic, în vârstă de doar 17 ani.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑