Internacional a reuşit scorul sezonului, în Brazilia. Victorie şi pentru Corinthians



03 сентября 2015

 

**VIDEO** Internacional a reuşit scorul sezonului, în Brazilia. Victorie şi pentru Corinthians

Corinthians este de neoprit în Brazilia. Trupa din Sao Paulo le-a făcut cadoul perfect fanilor, care au realizat o coregrafie impresionantă la aniversarea a 105 ani de la înfiinţarea clubului.

A învins cu 2-0 pe Fluminense şi rămâne lider detaşat în campionatul brazilian, la şapte puncte distanţă de Atletico Mineiro. Marciel, la primul gol din carieră la seniori, şi Ralf, care nu mai înscrisese de doi ani în campionat, i-au asigurat a cincea victorie consecutivă în Serie A lui Corinthians. Echipa lui Tite e neînvinsă de 14 etape.

Vasco Da Gama a trăit în schimb o nouă seară de coşmar la Porto Alegre. Internacional a pulverizat-o pe Vasco, 6-0, scorul sezonului în Brazilia. Valdivia şi Nilton au înscris cele mai frumoase goluri ale partidei, iar fostul atacant al lui Lyon, Lisandro Lopez, a reuşit o dublă.

Cvadruplă campioană, Vasco e ultima în Brazilia, cu numai 13 puncte după 22 de etape. Are cinci eşecuri consecutive, doar un punct în ultimele opt etape şi e în pericol să retrogradeze pentru a doua oară în trei sezoane.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑