Șumudică: ”L-am învins pe Rednic de 4 ori, cu 4 echipe”. Ce jucător important a revenit la Astra



03 октября 2015

 

**VIDEO** Șumudică: ”L-am învins pe Rednic de 4 ori, cu 4 echipe”. Ce jucător important a revenit la Astra

Marius Șumudică a câștigat patru meciuri împotriva lui Mircea Rednic, cu echipe diferite. Astra a câștigat meritat în deplasare, cu Dinamo, cu 1-0, prin golul lui Teixeira, iar antrenorul giurgiuvenilor se mândrește cu faptul că a terminat turul sezonului regulat pe locul 1.

„Sunt fericit să conduc un grup care merită toate felicitările. Am demonstrat că suntem una dintre cele mai bune echipe din ţară. Am dominat de la început până la sfârşit, în ciuda problemelor pe care le avem şi care se vor rezolva. Când patronul va fi eliberat, vom fi o forţă a campionatului, din toate punctele de vedere

Am dominat din punct de vedere tactic, am pus presiune şi cred că nu s-a pus în niciun moment semnul întrebării în privinţa echipei care ar trebui să câştige acest joc”, a declarat Șumudică la finalul partidei de pe Arena Națională.

Tehnicianul Astrei a dezvăluit ce le-a spus elevilor săi la pauză și cum i-a motivat pentru câștigarea meciului. Așa cum a promis, Șumudică nu a mai vrut să vorbească despre Steaua, abținându-se și de la a-i rosti numele.

„Atmosfera i-a obligat pe jucători să se ridice la pretenţiile liderului. Le-am spus că suntem lideri şi trebuie să rămânem lideri. Era în pericol primul loc, mai ales că nu ştiam ce se va întâmpla în meciul echipei care joacă la Iaşi.

Îmi pare rău pentru Mircea. Am patru victorii contra lui, cu diferite echipe. Am fost colegi, îl respect foarte mult şi cred că e unul dintre cei mai buni antrenori din Liga 1. Asăzi l-am învins datorită maturităţii elevilor mei”, a mai spus Șumudică.

Antrenorul liderului a dezvăluit că la echipă s-a întors atacantul zambian Fwayo Tembo, care plecase la finalul sezonului trecut.

„Avem 14 zile la dispoziţie pentru a pregăti meciul din Cupa Ligii cu Viitorul. I-am regăsit pe Teixeira şi pe Budescu. Tembo s-a întors, se pregăteşte cu noi şi peste 14 zile va fi ok”, a încheiat Șumudică.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑