Antrenorul bătăuș Liviu Petrache e apărat: “Toți am mai încasat câte o corecție de la antrenor”



 

**VIDEO** Antrenorul bătăuș Liviu Petrache e apărat: “Toți am mai încasat câte o corecție de la antrenor”

Liviu Petrache a fost eroul negativ al începutului de săptămână, antrenorul unei grupe de juniori de la CSMS Iași lovindu-și cu bestialitate unul dintre jucători, în timpul unui meci de fotbal. Surprinzător, chiar și după publicarea imaginilor video, Petrache a apărat.

Unul dintre foștii săi elevi, Bogdan Mihail Boțîrlan, a trimis o scrisoare deschisp atât către FRF, cât și către CSMS Iași, în care sare în apărarea antrenorului. Iată textul scrisorii:

”Vă scriu acest mail în legătură cu incidentul la care a luat parte antrenorul Liviu Petrache, de la CSMS Iași. Am avut onoarea să fiu antrenat de acest om timp de 10 ani, în care am avut foarte multe de învățat atât în plan sportiv, cât și în viața de zi cu zi. În afară de profesor, a ținut loc și de tată. Adevarat, este o fire mai vulcanică, agresivă, dar, dincolo de aceste aspecte, el posedă un devotament și un profesionalism rar întâlnite, care mereu i-au fost foarte apreciate. Nu dormea nopțile pentru a pregăti un meci, aducea bani de acasă pentru a putea plăti baremul arbitrilor atunci când sponsorii ne părăseau. Mănâncă și visează doar fotbal. Dumnealui este și cadru didactic în cadrul Liceului "Al.I.Cuza" Iași, unde toate generațiile, împreună cu cancelaria și conducerea au numai cuvinte de laudă. Consider că nu este normal să i se retragă dreptul de a antrena, deoarece toți cei care am făcut măcar perioada junioratului, plus cei care joacă în eșaloanele superioare (Liga1,2) am mai încasat câte o corecție de la antrenor, poate unii chiar mai rău, cu toții știm ce înseamnă "Fotbalul nu e șah."

Ghinionul acestui om este că a fost surprins de camere și reclamat de un puști frustrat, prins în Kaufland Iași la furat, care i-a vociferat chiar și seara, înainte de meci, când domnul antrenor le-a luat telefoanele, ca ei să se poată odihni corespunzator, plus că a și părăsit incinta hotelului în timpul nopții pentru a merge la Mc Donald's, antrenorul fiind direct răspunzător de viața copiilor pe durata întregii deplasări. Nu sunt deloc de acord cu reacția antrenorului, dar vă cer în mod deschis înțelegere, obiectivitate și indulgență.”

Presa internațională a preluat luni imaginile video cu agresiunea lui Petrache și cotidianul francez L’Equipe a titrat: “Scene de o violență rară într-un meci de tineret din România.”

FRF a deschis o anchetă în acest caz, iar Liviu Petrache și-a prezentat demisia, luni seara.

VIDEO CU INCIDENTELE ÎN CARE PETRACHE LOVEȘTE UN JUNIOR

Incident șocant în Liga Elitelor U17: ”Te mutilez!” :O :O :OUn antrenor român și-a bătut jucătorul în timpul unui meci de campionat: http://bit.ly/1MATjiV


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑