Dan Petrescu l-ar putea antrena pe Ibrahimovic: ”Ar fi excelent dacă ar veni!”



03 декабря 2015

 

**VIDEO** Dan Petrescu l-ar putea antrena pe Ibrahimovic: ”Ar fi excelent dacă ar veni!”

Dan Petrescu (47 de ani) a câștigat Cupa Chinei cu Jiangsu Sainty iar perspectivele pentru antrenorul român sunt dintre cele mai bune în Asia. Noua companie, care va prelua clubul de la 1 ianuarie, a anunțat că va face o serie de transferuri extrem de importante.

La revenirea în țară, Dan Petrescu a dezvăluit ce mare fotbalist al lumii are șanse să se transfere la gruparea din China, sigur dacă va fi de acord cu condițiile de acolo, dar a și lăsat să se înțeleagă că are și ceva emoții legate de viitorul său pe banca tehnică a grupării asiatice.

”Nu mă așteptam ca într-un singur an să câștig două trofee, unul cu ASA, în România, și unul cu Jiangsu, în China. Acum se shimbă compania. Sper să nu se întâmpla ca la Dinamo Moscova, când, odată cu patronul, s-a schimbat și antrenorul.

Nu știu ce va fi, dar sigur vor investi bani și mai mulți. Din câte am înțeles, vor să aducă jucători mari din Europa, vor chiar să-l cumpere pe Ibrahimovic. Nu știu prea multe pentru că noua compania va prelua clubul de la 1 ianuarie. Ar fi excelent dacă Ibrahimovic ar veni în China, dar nu știu dacă are el chef de așa ceva”, a mai spus Petrescu. 

”Bursucul” a lăudat și condițiile pe care le-a găsit la noua sa echipă.

”Sincer, nu mă așteptam să fie un campionat atât de puternic, condiții așa de bune și stadioane extraordinare. Vine lume multă la meciuri, există entuziasm”, a mai spus Petrescu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑