Sânmărtean a explicat în ce condiții poate reveni la Steaua: ”Stau pe un salariu foarte bun!”



03 декабря 2015

 

**VIDEO** Sânmărtean a explicat în ce condiții poate reveni la Steaua: ”Stau pe un salariu foarte bun!”

Gigi Becali a enumerat mai mulți jucători pe care-i vrea la Steaua, acum după ce a revenit Laurențiu Reghecampf pe banca tehnică a roș-albaștrilor, iar unul dintre aceștia este Lucian Sânmărtean.

Mijlocașul, care în martie va împlini 36 de ani, a explicat, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Fotbal Club”, care sunt șansele ca el să revină la Steaua, mai ales că din ianuarie va intra în ultimele șase luni de contract.

”Șansele sunt destul de mici pentru că eu am contract cu Al Ittihad și vreau să-l duc până la capăt. Angajamentul expiră în vara viitoare. Cine știe, orice se poate întâmpla. Eu vreau să-mi duc contractul până la capăt, pentru că stau pe un salariu foarte bun, pentru că sunt apreciat aici, pentru că m-am obișnuit și pentru că-mi place această echipă”, a spus Sânmărtean la Digi Sport.

Chestionat dacă se pune problema unei reveniri în vara viitoare, internaționalul român a replicat:

”De la vară se poate discuta orice și putem discuta cu orice echipă. Eu mă simt bine aici, sunt apreciat și iubit, dar în țările arabe orice se poate întâmpla, în orice moment. Deocamdată nu am primit niciun semnal din partea conducerii cum că aș fi transferabil.

Nici de la Steaua nu am primit niciun semn, nu am vorbit cu domnul Reghecampf. Soția dânsului știe cât de mult sunt apreciat aici și de asta nu am avut nicio discuție pe tema Steaua”, a conchis Sânmărtean la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑