Iacob explică de ce renunță Steaua la Nikolic și Costea: "E simplu: nu marchează!"



 

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a dezvăluit în excusivitate pentru site-ul digisport.ro pe ce jucatori nu se va baza Laurențiu Reghecampf în retur.

Mihai Costea şi Stefan Nikolic nu au convins în prima jumătate a sezonului si nu vor mai face parte din lotul roș-albaștrilor. De atacantul din Muntenegru sunt interesați belgienii de la KV Mechelen, locul 13 în prima ligă. Măsura nu reprezintă o surpriză pentru un fost atacant din Ghencea.

"În momentul în care nu evoluezi și nu marchezi la Steaua, e normal să nu mai fi dorit", a spus Victoraș Iacob, într-un interviu acordat ÎN EXCLUSIVITATE pentru Digi Sport.

Steaua nu rămâne neacoperită în ofensivă după plecările celor doi. Oficialii din Ghencea au rezolvat în această iarnă transferul definitiv al puștiului de la Viitorul, Târnovan, iar atacantul lui Bastia, Claudiu Keșeru, este la un pas de a îmbrăca tricoul roș-albastru. "Avem deja o înţelegere cu agentul său", a anunțat Mihai Stoica.

"E un nume interesant, deși în ultima jumătate de sezon nu a marcat foarte multe goluri. Poate fi o soluție bună", este de părere Victoraș Iacob.

Campion în 2006 cu Steaua, fostul atacant dă prima șansă roș-albaștrilor în lupta cu Astra și Petrolul pentru un nou titlu.

"Anul acesta este o întrecere acerbă și îmi place că sunt două-trei echipe care au șanse la titlu. Anul trecut Steaua a dominat autoritar. Steaua are șanse să ia titlul și anul acesta, dar am văzut o Astra foarte ambițioasă, cu aspirații bune, Petrolul la fel", a concluzionat Iacob. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑