EXCLUSIV Oficialii consideră că și echipa l-a ajutat pe Sânmărtean: ”Să fim corecți și față de ceilalți!”



 

**VIDEO EXCLUSIV** Oficialii consideră că și echipa l-a ajutat pe Sânmărtean: ”Să fim corecți și față de ceilalți!”

Sânmărtean a fost lăsat să plece de la Steaua și pentru că nu a fost considerat un fotbalist indispensabil roș-albaștrilor. Duckadam a spus că aportul mijlocașului de creație fără Prepeliță nu ar fi fost posibil, dar a lăudat și defensiva din Ghencea.

Lucian Sânmărtean n-a mai așteptat să vadă ce-i propune Steaua din vară încolo și a semnat, sâmbătă, 3 ianuarie, un contract valabil un an și jumătate cu cei de la Al Ittihad. Mutarea a părut oarecum surpinzătoare, mai ales că oficialii roș-albaștrilor erau convinși că se vor înțelege cu internaționalul român, ce va împli în luna martie 35 de ani.

O declarație a lui Helmuth Duckadam, pe care a făcut-o într-un interviu EXCLUSIV acordat Digi Sport înainte de Crăciun, pune într-o altă lumină plecarea lui Sânmărtean.

”Sânmărtean era jucătorul de care Steaua avea nevoie pentru a deveni mai spectaculoasă, dar trebuie să fim corecți și față de ceilalți jucători, care au făcut un sezon fantastic.

Ne-au scos din situații delicate, apărarea s-a descurcat excelent cu Szukala în frunte, dar și cu Varela, apoi nu trebuie uitat aportul de la mijloc al lui Prepeliță, care-i permitea practic lui Sânmărtean să facă acele faze spectaculoase spre deliciul publicului. Steaua se poate dispensa de orice jucător”, a spus Duckadam pentru Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑