OFICIAL: Giedrius Arlauskis va juca în Premier League. Watford a anunţat transferul lituanianului



 

**OFICIAL:** Giedrius Arlauskis va juca în Premier League. Watford a anunţat transferul lituanianului

După ce a cucerit al doilea titlu de campion al României, alături de Steaua, Giedrius Arlauskis, face cel mai important pas al carierei, urmând să joace din sezonul viitor în Premier League.

Watford, echipă proaspăt promovată din Championship, a anunţat transferul portarului lituanian, prin intermediul site-ului oficial.

Goalkeeperul de 27 de ani, care a făcut un sezon foarte bun alături de roş-albaştri, a ajuns în Anglia din postura de jucător liber de contract, după ce a refuzat să-şi prelungească înţelegerea cu Steaua.

"Cred că a fost unul dintre cei mai buni portari pe care i-am avut în ultimii ani. Cu siguranţă, cel mai constant. Nu a vrut să semneze pe mai mult de un an, nu mai aveam cum să-l ţinem", a spus preşedintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, prezent în studioul emisiunii "Fotbal Club", de la Digi Sport.

Englezii amintesc că Arlauskis are în spate experienţa jocurilor europene, alături de Unirea Urziceni, Rubin Kazan şi Steaua, dar şi de faptul că a strâns 18 selecţii în naţionala Lituaniei, pentru care a apărat inclusiv pe Wembley, împotriva Angliei, în preliminariile Euro 2016.

Sursa foto: watfordfc.com

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑