Tamuz îşi doreşte să meargă la Steaua. Oficialii Petrolului sunt dispuşi să negocieze



 

**VIDEO** Tamuz îşi doreşte să meargă la Steaua. Oficialii Petrolului sunt dispuşi să negocieze

Steaua a încheiat sezonul cucerind toate cele trei trofee interne, iar oficialii roş-albaştrilor pregătesc deja stagiunea următoare, în care unul dintre obiective îl reprezintă calificarea în grupele UEFA Champions League. Pentru asta, patronul campioanei, Gigi Becali, a promis o campanie spectaculoasă de achiziţii.

Printre numele vehiculate să ajungă la Steaua este şi cel al lui Toto Tamuz, o ţintă mai veche a roş-albaştrilor. Campioana ar putea profita de problemele financiare de la Petrolul şi să dea o lovitură importantă în perioada de transferuri din această vară.

De asemenea, jucătorul este dispus să meargă la Steaua, un argument în favoarea mutării fiind posibilitatea de a evolua în ediţia viitoare a UCL.

"Ştiu că se vorbeşte despre acest lucru, dar mai întâi vreau să vorbesc cu clubul. Când voi ajunge în România, o să ştiu mai multe.

Am patru-cinci oferte în acest moment, trebuie să mă hotărăsc. O să le analizez pe toate şi voi lua o decizie. Trebuie să cer permisiunea clubului pentru a discuta cu altcineva. Ştiu ca la club au ajuns nişte oferte, dar nu ştiu de la ce echipe.

Steaua e o echipă mare şi ar fi o oportunitate importantă să ajung acolo, dar nu depinde doar de mine, ci şi de cât de mult mă doresc. Normal că vreau să joc într-o echipă mare. Am mai jucat în Champions League şi ştiu ce înseamnă să joc acolo", a declarat Tamuz, la emisiunea "Fotbal Club", de la Digi Sport.

Totodată, atacantul de 27 de ani a recunoscut că situaţia complicată a prahovenilor face puţin probabilă rămânerea sa la Petrolul.

"Situaţia de la Petrolul nu e confortabilă, dar îmi place de toată lumea de acolo. Dacă va veni o ofertă care să fie bună şi pentru club, toată lumea va fi fericită. Clubul va putea fi ajutat, pentru că trebuie să aibă un viitor în ciuda problemelor financiare", a explicat Tamuz.

Într-o altă intervenţie telefonică, noul manager sportiv al ploieştenilor, Mihai Joiţa, a negat că Petrolul a primit vreo ofertă pentru Tamuz, însă a recunoscut că clubul este dispus să negocieze cu oricine.

"Din punct de vedere sportiv, îmi doresc să-l păstrez pe Tamuz. Din punct de vedere financiar, planul de reorganizare nu este încă făcut, iar vânzarea lui Tamuz nu este luată în calcul acum. Nu are nicio legătură vânzarea lui Tamuz cu planul de reorganizare.

Dacă mâine vine o ofertă pentru Tamuz, o discutăm. Suntem deschişi, dar până acum nu a venit nicio ofertă. Suntem într-o economie de piaţă. Cât timp jucătorul îşi doreşte să plece la mai bine, lui îi convine oferta, nouă ne convine oferta, e clar că se poate găsi o soluţie", a explicat oficialul parhovenilor.

Joiţa a evitat însă să ofere amănunte despre suma în schimbul căreia Petrolul ar fi dispusă să se despartă de jucător: "Preţul nu îl fac eu, îl face piaţa. Dacă am o ofertă de 200.000 şi acei bani salvează clubul, atunci îl vând. Dacă preţul nu are relevanţă pentru club, atunci nu-l vând".

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑