Ce sancțiuni a dictat FRF după meciul din Cupa României în care arbitrul a fost bătut de un antrenor



 

**VIDEO** Ce sancțiuni a dictat FRF după meciul din Cupa României în care arbitrul a fost bătut de un antrenor

Scene greu de imaginat pentru fotbalul din 2015 au fost surprinse în finala judeţeană a Cupei României din Giurgiu, acolo unde arbitrul a fost bătut de un antrenor, după ce a luat o decizie împotriva echipei acestuia.

După ce arbitrul Alexandru Tunaru a fost lovit violent de către fotbaliștii și antrenorul echipei Unirea Izvoarele, în meciul din deplasare cu Arsenal Malu, FRF a dictat sancțiuni drastice.

Comisia de Disciplină a AJF Giurgiu i-a suspendat un an pe antrenorul de la Izvoarele, Laurențiu Belea, dar și pe mijlocașul Andrei Stan, cel care l-a tras de picior pe arbtrul aflat la pământ. Lui Belea i-a sărit țandăra, după ce arbitrul de centru a dictat penalty pentru gazde.

Incidentele din fotbalul mic românesc au făcut înconjurul lumii. Site-ul gazzetta.it, care aparține publicației italiene ”La Gazzetta dello Sport”, a difuzat filmulețul cu scandalul de la Malu.

Izvoarele s-a impus cu 7-5, după loviturile de departajare. La finalul timpului regulamentar scorul înregistrat a fost 3-3.

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑