Un nou record mondial la săritura în lungime! Cine a reuşit performanţa



04 сентября 2015
foto: sayserbia.com

Un nou record mondial la săritura în lungime! Performanţa a fost obţinută de Ivana Spanovic din Serbia în cadrul supercircuitului de atletism Liga de Diamant de la Zurich.

Atleta sârbă Ivana Spanovic a câştigat proba de săritură în lungime din cadrul supercircuitului de atletism Liga de Diamant, de la Zurich. Ea a stabilit un nou record mondial, cu un rezultat de 7,02 metri.

Spanovic și-a îmbunătăţit cu un centimetru precedentul record, pe care l-a stabilit în urmă cu câteva zile la Campionatele Mondiale de la Beijing.

Tianna Bartoletta a cucerit medalia de argint cu rezultatul de 6,97 metri.

Shelly-Ann Fraser-Price a câştigat proba de 100 de metri la feminin. Sportiva din Jamaica a învins-o pe atleta din Nigeria Blessing Okagbare-Ighoteguonor şi pe Tori Bowie, din Statele Unite.

Americanul Lashawn Merritt s-a impus în proba de 400 de metri. Kirani James şi proaspătul campion mondial, Wayde Van Niekerik au completat podiumul.

Surpriză la proba de 800 de metri! Campionul mondial, David Rudisha s-a clasat doar pe locul patru la Zurich. Medalia de aur a fost câştigată de polonezul Adam Kszczot.

Competiţia de la Zurich este penultima etapă a supercircuitului de atletism Liga de Diamant. Ultima etapă va avea loc pe 11 septembrie, la Bruxelles.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑