Reims - Bordeaux 1-0. Gazdele ies din "zona roșie", cu a treia victorie a sezonului



04 октября 2014

 

**VIDEO** Reims - Bordeaux 1-0. Gazdele ies din

Bordeaux riscă să piardă contactul cu prima poziție din Ligue 1 după 0-1 cu Stade de Reims, în meciul inaugural al etapei a 9-a din Franța, transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 3.

Echipa care nu marcase niciun gol în ultimele două etape a deschis scorul cu unul dintre cele mai norocoase goluri ale sezonului – Odair Fortes a vrut să centreze, dar a trimis din greșeală pe poarta lui Carrasso, ieșit de pe linie (32).

Putea fi 2-0 pentru Reims în minutul 68 – Carraso a fost aproape de a fi din nou păcălit, de această dată de un balon respins periculos de Gregory Sertic.

Bordeaux a trecut pe lângă egalare cu 10 minute înainte de final, când Agassa a ieșit hazardat din poarta lui Reims, însă argentinianul Sala a trimis cu capul pe lângă (80).

S-a terminat 1-0 pentru Reims, care părăsește astfel zona retrogradării.

ECHIPELE

Reims: Agassa - Mandi, Tacalfred, Fofana, Signorino - Fortes, Devaux, Oniangue, Moukandjo (64 Glombard) - de Preville (79 Ca), Charbonnier (65 Courtet);
Antrenor: Jean-Luc Vasseur;

Bordeaux: Carrasso - Mariano (77 Maurice-Belay), Ilori (27 Kaabouni), Pallois, Faubert - Rolan (62 Sala), Plasil, Sertic, Toure - Khazri, Diabate;
Antrenor: Willy Sagnol.

PROGRAMUL COMPLET al canalelor Digi Sport

Sursa foto: stade-de-reims.com


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑