Tony Parker îşi doreşte un nou titlu în Asociaţia Naţională de Baschet



Foto: voanews.com

Tony Parker evoluează de 15 ani în liga nord-americană de baschet, iar recent a doborât un record alături de doi coechipieri de la San Antonio Spurs. Francezul spune că nu se va opri la cele obţinute şi că vrea să câştige titlul în acest sezon.

Tony Parker alături de Tim Duncan şi Manu Ginobili au doborât recordul legendarilor Larry Bird, Kevin McHale şi Robert Parish de la Boston Celtics. Jucătorii lui San Antonio Spurs au ajuns la 541 de victorii, acest trio depăşind în clasamentul din toate timpurile pe cel de la Boston Celtics.

"Îmi vine greu să realizez că suntem comparaţi cu trio-ul de la Celtics condus de Bird sau cu trio-ul de la Lakers în frunte cu Magic. În copilărie, când eram în Franţa, nu visam să obţin o astfel de performanţă. Cred că îmi voi da seama de acest lucru când mă voi retrage. Este ceva incredibil ce am reuşit", a spus Parker. 

San Antonio Spurs a pierdut primul meci al sezonului, fiind învinsă de Oklahoma City Thunder. Totuşi de atunci, echipa lui Tony Parker nu a mai pierdut niciun meci, iar asta îi dă speranţe francezului că va obţine un nou titlu în liga nord-americană de baschet.

"Avem şanse mari să cucerim trofeul. Sunt patru sau cinci echipe care se vor bate la titlu şi eu cred că noi suntem printre ele", a opinat Parker. 

În vârstă de 33 de ani, Tony Parker şi-a anunţat retragerea de la echipa naţională a Franţei. Ultimul său turneu va fi Olimpiada de la Rio, dacă selecţionata "Cocoşului Galic" va obţine calificarea la Jocurile Olimpice.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑